Husk rejseforsikring til din tur til Tyrkiet

Selandia Rejseforsikring A/S

Rejseforsikring Tyrkiet

Tyrkiet ligger tæt på Europa - men ikke omfattet af det gule eller blå sygesikringskort. Ved rejser til Tyrkiet, er det derfor vigtigt, at du tegner en rejseforsikring. Det kan være dyrt at skulle betale for hospitalsindlæggelse i tilfælde af sygdom og ulykke. Tyrkiet er blevet et meget populært rejsemål. Mange danskere rejser hvert år til Tyrkiet og hvert år oplever nogle rejsende, at de ikke er blevet forsikret. Det er lidt dyrere at tegne en rejseforsikring ved rejser til Tyrkiet end til det øvrige Europa.

I Selandia Rejseforsikring kan du tegne tre forskellige typer rejseforsikringer:
  • Ungdoms Rejseforsikring
  • Rejseforsikring
  • Senior Rejseforsikring
Ungdomsrejseforsikring er for dig, der er mellem 18 og 35 år, der ønsker at tegne en billig rejseforsikring med en god dækning. Ungdomsrejseforsikringen er vores billigste rejseforsikring. Rejsegodsdækningen er lidt mindre, men du er forsikret fuldt ud lige så godt ved syge- og hjemtransport, som på vores øvrige rejseforsikringer.
Vores produkt - Rejseforsikring - er for dig, der er mellem 36 og 60 år. Der er stadig tale om en kvalitetsrejseforsikring, der samtidig er meget konkurrencedygtig på prisen.
Seniorrejseforsikringen er for dig, der er over 60 år. Seniorrejseforsikringen er en smule dyrere end de øvrige rejseforsikringer, idet risikoen for at få behov for forsikringen stiger med alderen.

Land:

Tyrkiet

Geografi: Tyrkiet holder til i Sydøsteuropa og Anatolien. Tyrkiet ligger ved det Ægiske hav, Middelhavet og Det Sorte Hav. Tyrkiets nabolande er Georgien, Bulgarien, Grækenland, Syrien, Irak, Iran og Armenien.
Hovedstad Ankara
Størrelse: 779.500 km2
Befolkningstal: Omkring 76 mio.
Vejret: Den koldeste måned er januar, hvor den maksimale gennemsnitstemperatur ligger på 3 grader og den minimale gennemsnitstemperatur ligger på -3 grader. I denne måned er der i gennemsnit 4 solskinstimer om dagen og 12 nedbørsdage. Varmest er det i juli og august, hvor det i gennemsnit er 29 grader makimalt og minimum 14 grader. I disse måneder er der 12 solskinstimer om dagen og 4 nedbørsdage.
Sprog: Tyrkisk
Religion Omkring 80 % er sunnimuslimer, mens 19 % er shiamuslimer. 1 % tilhører en anden form for religion.
Styreform: Parlamentarisk demokrati.
Valuta: Lira
Tidszone: GMT +2
Telefonkode: +90
Seværdigheder:
Istanbul:
Istiklal Clad: Dette er stedet, hvor det sker i Istanbuls natteliv uanset om du er til de stille og rolige restaurant- og cafébesøg, eller om du er til de vilde barture, så er Istiklal Clad noget for dig. Der er også barer med livemusik.
Tyrkisk bad: Når man er på ferie i Tyrkiet, skal man også prøve et tyrkisk bad. Dem er der flere af rundt omkring i Tyrkiet, men Süleymaniye Hamam ligger i Tyrkiet, og dette er et bad både for mænd og kvinder.

Ankara:
Elmadag Ski Center: Kan du lide at stå på ski, men vil samtidig til et varmt land, er dette stedet til dig. I centeret er der at finde et skihus, to restauranter og så er der tilmed et hotel, som man kan bo på. Centeret ligger 18 km fra Ankara City Center.
Ankara Castle: Dette er et must, hvis man er på besøg i byen. Slottet har en fantastisk udsigt, er efterhånden et kendetegn på Ankaras historie, og så ligger det ikke langt fra Radisson Blu hotel i Ankara.

Alanya:
Bazaren: Her kan man købe alt fra tøj og lædervare til smykker, og så er det meste af det billigt. Man skal dog også passe på, hvis man ikke er til kopivarer, for dem er der også en del af.
Aspendos: Aspendos er et gammelt teater, hvor der i dagbliver udført teaterstykker som Romeo og Julie og Carmen. I gamle dage kunne der være 15.000 publikum i Aspendos.

Ekstra information: Du skal søge om visum, hvis du skal opholde dig i landet i mere end 90 dage. Indtil da skal du altså ikke søge om visum. Derudover vil folk blive nægtet adgang til Tyrkiet, hvis der ikke er flere tomme sider i ens pas.
Den danske ambassade i Tyrkiet: Adresse: Mahatma Gandhi Gaddesi 74, 06700Gaziomanpasa, Ankara. Tlf. nr.: +90 446 61 41
Salg og administration:
Selandia Rejseforsikring
V/ PROSAM FORSIKRING
Vestervænget 6
8381 Tilst
Tlf. 70 22 84 48 Dankort


Alarmcentral:
Falck Global Assistance
Sydhavnsgade 18
2450 København SV

 
  


Landebeskrivelser

Rejseforsikring Australien Rejseforsikring Brasilien Rejseforsikring Canada Rejseforsikring Caribien
Rejseforsikring Chile Rejseforsikring Cuba Rejseforsikring Dubai Rejseforsikring Egypten
Rejseforsikring Filippinerne Rejseforsikring Frankrig Rejseforsikring Grækenland Rejseforsikring Indien
Rejseforsikring Indonesien Rejseforsikring Italien Rejseforsikring Japan Rejseforsikring Kenya
Rejseforsikring Kina Rejseforsikring Kiribati Rejseforsikring Maldiverne Rejseforsikring Mexico
Rejseforsikring Norge Rejseforsikring New Zealand Rejseforsikring Spanien Rejseforsikring Storbritannien
Rejseforsikring Sydafrika Rejseforsikring Sydkorea Rejseforsikring Tanzania Rejseforsikring Thailand
Rejseforsikring Tibet Rejseforsikring Tyrkiet Rejseforsikring Tyskland Rejseforsikring USA
Rejseforsikring Vietnam
 

Oplevelsesbeskrivelser

Bjergbestigning Bungy Jump Dykkerferie Faldskærmsudspring
Frivilligt Arbejde River Rafting Skiferie Studierejse/Skoleophold
Trekking
 

Forsikringsbeskrivelser

Rejseforsikring Europa Rejseforsikring Verden