Husk rejseforsikring til din tur til Thailand

Selandia Rejseforsikring A/S

Rejseforsikring Thailand

Thailand er blevet et af de helt store oversøiske rejsemål for danskerne. Du er ikke dækket af det Gule sygesikringskort - ej heller af det Blå, og vil derfor selv skulle betale i tilfælde af sygdom og evt. hospitalsindlæggelse. Undgå at stå i den situation, hvor du ikke har en rejseforsikring under rejsen. Det er kostbart at blive behandlet på hospital og det bliver usædvanligt dyrt, hvis man skal transporteres hjem i ambulancefly fra et fjernt rejsemål. Alle vore rejseforsikringer dækker dig ved dykning.

I Selandia Rejseforsikring kan du tegne tre forskellige typer rejseforsikringer:
  • Ungdoms Rejseforsikring
  • Rejseforsikring
  • Senior Rejseforsikring
Ungdomsrejseforsikring er for dig, der er mellem 18 og 35 år, der ønsker at tegne en billig rejseforsikring med en god dækning. Ungdomsrejseforsikringen er vores billigste rejseforsikring. Rejsegodsdækningen er lidt mindre, men du er forsikret fuldt ud lige så godt ved syge- og hjemtransport, som på vores øvrige rejseforsikringer.
Vores produkt - Rejseforsikring - er for dig, der er mellem 36 og 60 år. Der er stadig tale om en kvalitetsrejseforsikring, der samtidig er meget konkurrencedygtig på prisen.
Seniorrejseforsikringen er for dig, der er over 60 år. Seniorrejseforsikringen er en smule dyrere end de øvrige rejseforsikringer, idet risikoen for at få behov for forsikringen stiger med alderen.

Land:

Thailand

Geografi: Nabolandene er: Burma, Cambodia, Malaysia og Laos.
Hovedstad Bangkok
Størrelse: 513.120 km2
Befolkningstal: 66,72 mio.
Vejret: Generelt bliver det aldrig rigtigt koldt i Thailand, men den koldeste måned er december, hvor temperaturen i gennemsnit maksimalt kommer op på 31 grader og når lavest ned på 21 grader. I denne måned er der i gennemsnit 8 solskinstimer om dagen og 2 nedbørsdage. Den varmeste måned er april, hvor temperaturen maksimalt kommer op på 35 grader i gennemsnit og lavest når ned på 26 grader. Der er i gennemsnit 8 solskinstimer og 7 nedbørsdage.
Sprog: Thai
Religion 95 % buddhister, 4 % muslimer, andre 1 %
Styreform: Konstitutionelt monarki
Valuta: Baht
Tidszone: GMT +7
Telefonkode: +66
Seværdigheder:
Bangkok:
MBK Fight Night: Her kan du opleve en vaskeægte thaiboksning kamp. Det foregår hver onsdag i MBK Center i Bangkok.
Det gyldne bjerg: Det gyldne bjerg er Bangkoks eneste bakketop, og det er et af de bedste udsigtspunkter i Bangkok. Det gyldne bjerg ligger på den sydlige side af Banglamphu-kvarteret.

Phuket:
Surf House: Surf House i Phuket ligger ved Kata Beach. Det her er stedet, hvor du kan komme og srfe, høre fed musik. Du kan også få noget godt at spise når sulten kommer.
Den store buddha: Når du alligevel er ved Kata beach, kan du lige så godt smutte over og se Den store buddha. Det er selvfølgelig et kig værd, i og med at buddhaen er en af de store kendetegn ved Thailand, da der er så mange buddhister.

Chiang Mai:
Elephant Parde House: Dette er måske nok den bedste seværdighed i Chiang Mai. Her kan du se nogle elefanter i fuld størrelse, fra byer rundt omkring i verden. Derudover kan du på næste sal, se statuer af asiatiske elefanter og lære om, hvad organisationen ”The Asian Elephant Foundation” gør for at beskytte disse dyr. www.elephantparade.com
Absolute Bootcamp Fitness: Denne bootcamp er for dig, der ønsker at finde idéer til en lidt mere interessant og sund livsstil. Det er udfordrende med sjovt.

Kathu:
Freedom Beach: Freedom Beach er en utrolig smuk sandstrand, hvor der er et dejligt klart og rent vand. Kathu Waterfall: Et smukt vandfald, der er værd at slå vejen forbi.

Koh Samui:
Atma jnana yoga: Her kan du komme på nogle forskellige kurser bl.a. et, hvor du lære at bruge balancebolden på den rigtige måde. Dette er et godt kursuscenter for yogaelskere og for personer med en passion for at bruge sin krop på en smidig måde. www.atmajnanayoga.com Starz Carbaret: Thailand er kendt for at have mange ladyboys. I dette show, der varer en times tid, giver disse piger et fantastisk og underholdene show. Der er gratis entré, dog er du forpligtet til at købe en drink fra deres menukort.

Ekstra information: Hvis man skal være i Thailand i mere end 30 dage, skal der søges om visum hos en thailandsk repræsentation i udlandet. Hvis man skal på ferie til Thailand mindre end 30 dage, skal der altså ikke søges om visum.
Den danske ambassade i Thailand: Adresse: 10 Sathorn Soi 1, South Sathorn Road, Bangkok 10120. Tlf. Nr.: +66 23 43 11 00
Salg og administration:
Selandia Rejseforsikring
V/ PROSAM FORSIKRING
Vestervænget 6
8381 Tilst
Tlf. 70 22 84 48 Dankort


Alarmcentral:
Falck Global Assistance
Sydhavnsgade 18
2450 København SV

 
  


Landebeskrivelser

Rejseforsikring Australien Rejseforsikring Brasilien Rejseforsikring Canada Rejseforsikring Caribien
Rejseforsikring Chile Rejseforsikring Cuba Rejseforsikring Dubai Rejseforsikring Egypten
Rejseforsikring Filippinerne Rejseforsikring Frankrig Rejseforsikring Grækenland Rejseforsikring Indien
Rejseforsikring Indonesien Rejseforsikring Italien Rejseforsikring Japan Rejseforsikring Kenya
Rejseforsikring Kina Rejseforsikring Kiribati Rejseforsikring Maldiverne Rejseforsikring Mexico
Rejseforsikring Norge Rejseforsikring New Zealand Rejseforsikring Spanien Rejseforsikring Storbritannien
Rejseforsikring Sydafrika Rejseforsikring Sydkorea Rejseforsikring Tanzania Rejseforsikring Thailand
Rejseforsikring Tibet Rejseforsikring Tyrkiet Rejseforsikring Tyskland Rejseforsikring USA
Rejseforsikring Vietnam
 

Oplevelsesbeskrivelser

Bjergbestigning Bungy Jump Dykkerferie Faldskærmsudspring
Frivilligt Arbejde River Rafting Skiferie Studierejse/Skoleophold
Trekking
 

Forsikringsbeskrivelser

Rejseforsikring Europa Rejseforsikring Verden